28/03/2017

Infotelecom participa al programa de formació dual de Consell de Menorca i Acceso

El CentreBit Menorca acull la presentació del programa dual “Acceso Web”

El CentreBit Menorca ha acollit avui la presentació del programa per a la formació dual “Acceso Web”. Aquesta acció, impulsada pel departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, va dirigida a joves de fins a 30 anys i compta amb la col·laboració de nou empreses de l’Associació pel Foment i Desenvolupament del Comerç Electrònic, Serveis Online i Informàtics de Menorca.

Es tracta d’un programa de subvencions per a la formació dual, és a dir, per una banda, l’alumne inscrit tindrà l’oportunitat de formar-se en el sector i, per altra, obtenir un contracte de feina, amb l’únic l’objectiu de millorar l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció laboral d’aquests joves en les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació). Així, aquest programa farà possible que fins a 10 alumnes-aprenents puguin obtenir el certificat de professionalitat “Confecció i publicació de pàgines web”, gràcies a la formació que impartirà el Consell Insular de Menorca. D’aquesta manera, s’alternarà amb l’activitat laboral retribuïda dels joves com a programadors web júnior en les empreses TIC del sector col·laboradores amb el projecte. La formació, que tindrà lloc de dilluns a dimecres, s’impartirà al CentreBit Menorca.

L’inici previst del programa és el dia 2 de maig i tindrà una durada de 12 mesos. Durant aquest any, els alumnes-aprenents rebran un total de 480 hores de formació i en treballaran unes 1.320, sense comptar les vacances. El sou consistirà en el percentatge corresponent al treball efectiu: un 73,3% del que estableix el conveni col·lectiu d’aplicació (aproximadament 900€ bruts mensuals, incloses les pagues extres).

Els requisits dels joves que vulguin formar part d’aquest projecte són: ser majors de 16 i menors de 30 anys, trobar-se inscrits al SOIB com a demandants de feina, estar en possessió del títol graduat ESO o equivalent, però que no disposin de nivell formatiu adient per a treballar com a programadors web júnior (que és precisament el certificat que obtindran amb el programa “Acceso Web”).

Les empreses i empresaris TIC participants del programa i contractants dels 10 alumnes-aprenents són: Menorca Zeros i Uns SL, Alain Corulla Sorondo, Clickmenorca SLNE, Wek-it Solutions SL, Jaume Pi Floriach, Infotelecom Networks SL, Vooneo SL i Silme SA.

Les persones interessades a formar part del procés selectiu poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic: innovació@cime.es o telefonar al 971 35 62 46.

Instruccions per a la preinscripció

Detalls del Certificat de Professionalitat

  • 1/2

  • 2/2

Infotelecom Networks S.L., 1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

Infotelecom Networks S.L., Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Infotelecom Networks S.L., Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infotelecom Networks S.L., Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Infotelecom Networks S.L., 25 anys oferint soluciones a les Balears

+25 anys oferint soluciones a les Balears