Hosting i housing

A Infotelecom no només dissenyem i programem les seves pàgines web sinó que les allotgem en servidors propis de la més alta qualitat. També li donarem estadístiques mensuals, suport per a bases de dades i pàgines actives i possibilitat de panells de control per gestionar diversos dominis.

La nostra sala de servidors reuneix les més altes cotes de seguretat i funcionalitat per garantir el funcionament dels mateixos en tot moment. Li oferim la possibilitat de llogar un servidor exclusivament per a la seva empresa ajustant-nos a les seves necessitats de trànsit, dominis, etc.

Si necessita una solució de housing, podem instal·lar el seu servidor a la nostra sala oferint la millor relació qualitat / preu pel que fa a ample de banda.

Si la seva empresa necessita aquests serveis no dubti en consultar:

* camps obligatoris
*Nom:
*E-mail:
*Telèfon:
Missatge:
Enviar Informació bàsica sobre protecció de dades
Infotelecom Networks, SL (en endavant, Infotelecom), com a responsable d’aquesta web, l’informa que les dades de caràcter personal que proporcioni omplint aquest formulari seran tractades amb la finalitat d’atendre la seva consulta i enviar-li informació del seu interès. En enviar el formulari, vostè legitima a Infotelecom i dóna el seu consentiment a aquest tractament i registre de les dades. Pot exercir els drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s’indiquen a la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades.
Infotelecom Networks S.L., 1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

Infotelecom Networks S.L., Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Infotelecom Networks S.L., Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infotelecom Networks S.L., Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Infotelecom Networks S.L., 25 anys oferint soluciones a les Balears

+25 anys oferint soluciones a les Balears